L'escola de mares i pares del CEIP Torrent de Can Carabassa vol ser un espai de formació, consulta i recolzament a les famílies al voltant de temes de criança, educació i comunicació dins la llar, així com de relació amb l'escola. La nostra tasca com a pares i mares és la de fomentar un espai comú de trobada i aprenentatge amb el suport de professionals que ens puguin orientar o donar possibles pautes en aquest sentit, però sobretot incidir en la comunicació entres nosaltres com a cúmul d'experiències i intercanvi d'aquestes. Volem que tots hi sigueu partícips en la mesura que els vostres dubtes i les vostres aportacions són el millor bagatge que l'escola de pares i mares ens pot donar.
Durant el curs escolar anirem programant diferents activitats en formats diversos com ara, xerrades, tallers, fòrums de debat,... També esperem que aquest bloc sigui un espai comú d'idees i aportacions, i volem anar completant la xarxa d'activitats amb suggeriments pel vostre temps de lleure en família.

Benvinguts i benvingudes al bloc i a l'escola!

dimecres, 1 de febrer del 2012

Taller de disfresses "Cuinem"

Hola famílies,

Perdoneu aquest silenci, hem tingut una mica abandonat el bloc de l'Escola però us posem al dia en un "ras ras".

Arriba la segona edició del taller de disfresses. Com l’any passat el taller es farà a la sortida de l’escola i hi podem assistir mares, pares, infants, avis i àvies, tietes i tiets i … qualsevol persona que hi vulgui participar. Enguany reservarem sis tardes per al taller, però això no vol dir que hagueu d’assistir a totes elles per poder participar. Podeu venir a fer la disfressa sencera a l’escola o venir a buscar el material i fer-ho a casa, el que preferiu!
El lema de l’escola d’aquest curs és “Cuinem?”, pel que hem pensat disfressar-nos de cuiners i cuineres. Per a fabricar-nos la disfressa, ens haurem de fer el barret, un davantal i, potser algun estri de cuina. Us hi apunteu?
Per fer-nos una idea del material que necessitarem us agrairíem que ompliu el full d’assistència indicant les edats dels infants que es disfressaran.
DIES DE TALLER: TOTS els dilluns i dimecres, de 16:30 a 18:00, des del 30 de gener fins al 15 de febrer.
LLOC: Menjador de l’escola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada